VI TILBYDER EFFEKTIV OG PRÆCIS CNC-BEARBEJDNING CNC (Computer Numerical Control) anvendes hovedsageligt i maskinindustrien til præcisionsopgaver. CNC-maskiner er programmeret til at opnå den nødvendige præcision. Programmeringssproget styrer en bred vifte af maskiner, herunder fræsere, drejebænke, skæremaskiner og slibemaskiner. Hvis du har behov for CNC-arbejde, står Fv-Tool Aps klar med de nødvendige maskiner og erfaring som din totale leverandør inden for CNC-bearbejdning. Hos Fv-Tool har vi adgang til forskellige maskiner og kan anvende forskellige bearbejdningsmetoder under tæt samarbejde med høj kvalitetskontrol. Derfor kan vi fuldt ud stå inde for den vedvarende kvalitet af vores arbejde inden for CNC-bearbejdning.

CNC Fræsning

Ved brug af CNC-teknologi udføres fræsning til at skabe emner med både flade og kurvede overflader. Processen involverer et roterende værktøj, der præcist fjerner overskydende materiale. Inden for industrien anvendes fræsning til at skabe metalprodukter med høj præcision og en imponerende finish. Hos Fv-Tool Aps har vi adgang til CNC-maskiner med 3, 4 og 5 akser til fræsning. Med hjælp fra Mastercam-programmet udfører vi CNC-fræsning på en sikker, effektiv og ekstremt præcis måde.

CNC Drejning ( Mill/Turn)

Ved hjælp af avancerede CNC Mill/turn-maskiner fra Hermle og Mazak kan vi udføre komplette " done in one " processer. Vores ekspertise strækker sig fra enkle enkeltkomponenter til komplette serier inden for CNC-drejning. Ligesom fræsning er drejning en proces, der involverer fjernelse af materiale ved hjælp af skærende værktøjer. I modsætning til fræsning, hvor emnet er stationært, roterer emnet under bearbejdning i denne metode. De to bearbejdningsmetoder minder dog meget om hinanden. Drejning anvendes primært til fremstilling af aksler, valser, hjul, osv.. Vi anvender også Mastercam i denne proces.

Addresse

◊ Development & Production with engagement ◊

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter >>